• +Tel: +40 770.651.349; +40 336.428.262

Termeni de confidentialitate

In acest moment navigati online pe site-ul www.promsys.ro. Utilizatorii care acceseaza acest site sunt de acord sa se supuna termenilor de utilizare de mai jos.

Informatii cu privire la editor :

PROMSYS SRL este o societate comerciala romana cu raspundere limitata, care se supune legilor din Romania, fiind inregistrata la Registrul Comertului.

Copyright

Marcile si logo-urile de pe acest site sunt realizate legal de catre PROMSYS SRL si partenerii sai. Ele nu pot fi utilizate, in nici un mod, fara acordul scris al proprietarului.
Imaginile de pe site sunt proprietatea PROMSYS SRL si/sau a partenerilor sai si nu pot fi utilizate, in nici o forma, fara acordul proprietarului.
Toate informatiile prezentate pe site pot fi descarcate, copiate sau printate, daca: sunt utilizate in scopuri strict non-comerciale nu sunt modificate orice copie sau parte include notificarea cu privire la copyright-ul PROMSYS SRL si partenerii sai
Documentele aditionale in format pdf pot fi descarcate doar de catre utilizatorii inregistrati.

Raspundere legala

Informatiile prezentate pe site sunt oferite in scop de informare si promovare. PROMSYS SRL nu isi asuma nici o responsabilitate in legatura cu utilizarea acestor informatii. Utilizatorul este singur responsabil pentru utilizarea acestor informatii.
PROMSYS SRL isi rezerva dreptul de a modifica orice informatie prezenta pe acest site, inclusiv termenii de utilizare, in orice moment, fara anuntarea prealabila a utilizatorilor.
Utilizatorii sunt de acord sa nu transmita prin intermediul acestui site nici o informatie ce ar putea implica o terta persoana si sunt de acord sa nu transmita prin intermediul acestui site informatii defaimatoare ori informatii aflate in contradictie cu legile in vigoare.

Link-uri

PROMSYS SRL nu are nici un control asupra altor site-uri web pe care le puteti accesa prin intermediul link-urilor prezente pe site-ul www.promsys.ro si, astfel, isi declina orice responsabilitate cu privire la continutul lor. Utilizatorul este singur responsabil de utilizarea link-urilor gasite pe site-ul www.promsys.ro

E-mail

Orice mesaj trimis catre www.promsys.ro prin Internet poate fi interceptat in retea. Pana nu ajunge la noi, nu va putem garanta confidentialitatea mesajului. PROMSYS SRL prin site-ul www.promsys.ro respecta confidentialitatea datelor oferite de dvs. Datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate cu respectarea prevederilor legale.
PROMSYS SRL se angajaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti. Informatii cu caracter personal sunt: numele, adresa, codul numeric personal, numarul de telefon, sex, vârsta, cat si orice informatie furnizata de dvs . care este prelucrata si introdusa în baza noastra de date.