• +Tel: +40 770.651.349; +40 336.428.262

Aplicatii WEB

AppMSC

Program pentru gestionarea activitatii de service a unei companii care isi desfasoara activitatea local sau la nivel national. Aplicatia dezvolta o baza de date relationara, unica si completa, ca rezultat al utilizarii unui cadru de lucru unic, pentru toate activitatile si toti agentii firmei. Integreaza lantul clienti – sesizari – comenzi – livrare – aprovizionare – furnizori – service. Tehnologia client-server pe care se bazeaza permite actualizarea bazei de date din mai multe surse in acelasi timp si accesul utilizatorilor la informatiile necesare in timp real. Aplicatia poate fi accesata printr-o interfata web, astfel, sistemul nu depinde de modificarile tehnologice ale echipamentelor hardware si nici de instrumente sau baze de date proprietare.

AiiSHOP

Reprezinta pachetul complet pentru a va crea si administra propria prezentare web sau propriul dumneavoastra magazin online. Aveti nevoie doar de un browser de internet si de dorinta de a incepe dezvoltarea propriului proiect. Se bucura de o parte de administrare intuitiva si securizata.

e-AUTO

Este o aplicatie web ce monitorizeaza si eficientizeaza toate activitatile legate de parcul de autovehicule dintr-o companie, oferind managerului de flota o imagine completa despre costurile de operare si intretinere a parcului auto, fise de deplasare, etc.

e-IMOB

Aceasta aplicatie se adreseaza celor interesati sau implicati in domeniul imobiliar: agentii imobiliare, agenti imobiliari, persoane fizice care doresc sa vanda/cumpere/inchirieze o locuinta, persoane fizice care se informeaza despre tendintele pietei imobiliare sau chiar persoane fizice care doresc doar sa vada imagini/planuri cu diverse obiecte imobiliare. Aplicatia dezvolta o baza de date unica ce poate fi administrata prin intermediul unei interfete web din mai multe puncte de lucru, deasemenea poate deservi si ca pagina de prezentare pe internet a ofertelor imobiliare.