• +Tel: +40 770.651.349; +40 336.428.262

HOSTING - Gazduire Web cu Domenii incluse

Host-Fresh

Un pachet "fresh" la indemana, ideal pentru prezentari...

2,5 / luna

Host-Time

Economiseste timp ... Ideal pentru societati mici si mijlocii...

5 / luna

Host-Center

Ideal pentru companii care doresc sa dezvolte afacerea prin e-comerce...

10 / luna

Tarife Hosting nemodificate din 2006. Profita acum!

Servicii

Prin serviciile oferite va sprijinim ca proiectele dezvoltate de dumneavoastra sa atinga rezultatele programate. Fara o gazduire web stabila, sigura si cu un "uptime" 24 / 24, mare parte din investitiile efectuate in campaniile de promovare online se pot risipi. Va oferim pe langa servicii de hosting pentru orice tip de client, persoana juridica sau fizica, consultanta de specialitate si suport tehnic.

Rolul PROMSYS nu este doar acela de a stoca continut pe un server ci si acela de a supraveghea acel continut (magazin, site), de a-l verifica periodic, de a interveni prompt in cazuri de atac sau erori de orice natura, inainte ca aceste probleme sa afecteze imaginea companiei dumneavoastra. Monitorizam permanent site-urile din portofoliu, intervenind rapid si oferind suport tehnic in orice situatie. Seriozitatea si profesionalismul echipei noastre se reflecta atat in gazduirea proiectelor dumneavoastra, cat si in relatia dezvoltata cu partenerii nostrii.


Backup GRATUIT

Oferim tuturor conturilor de gazduire site backup GRATUIT, folosind solutii profesionale de backup cu pastrarea in siguranta a informatiilor dumneavoastra confidentiale. Astfel, periodic, se realizeaza o instanta de backup a site-ului dumneavoastra pentru cazul aparitiei unor probleme inopinante cauzate de defectiuni hardware. Astfel, apelandu-ne va putem oferi o copie recenta pentru site-ul dvs.


Alegerea pachetului de gazduire

Pachetele de gazduire (web hosting) se vor alege in functie de resursele consumate si de traficul aproximat pentru urmatoarele luni. Conturile de gazduire pot fi extinse (upgradate) in orice moment fara a se schimba datele stocate, fara a fi nevoie de a interveni in website. Ne puteti consulta cu privire la necesitatile website-ului dumneavoastra prin e-mail, telefon sau formularul de contact de pe site.
Va asteptam cu placere!